Behandelcentrum lanceert nieuwe website

Carinova Behandelcentrum heeft een groot aantal specialisten in dienst, die op veel terreinen kunnen adviseren, ondersteunen, begeleiden en behandelen. Zo kent Carinova Behandelcentrum - met vestigingen in Deventer en Raalte - ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en diëtetiek.

Via de nieuwe website van Carinova Behandelcentrum kunt u nu snel de informatie vinden die u zoekt. Naast algemene informatie over Carinova Behandelcentrum treft u ook nadere uitleg aan over de diverse specialismen en behandelingen. Via de handige Wie-is-wie-functie krijgt u snel de relevante contactgegevens in beeld inclusief een portretfoto. Ook kunt u via de website makkelijk inzicht krijgen in de tarieven. Mocht u nog vragen hebben dan is er een duidelijke contactpagina beschikbaar. Veel gestelde vragen zijn per specialisme opgenomen. 

De website is volgens de laatste stand van de techniek ontworpen en volledig responsive gebouwd. Dit betekent dat de website detecteert met welk apparaat deze wordt opgeroepen, waarna de vormgeving en content zich aanpassen. Dus of u nu met een telefoon, tablet of computer de website bezoekt; u krijgt altijd informatie op maat.

Ontwerp en techniek: Coppia Creatief Collectief
Fotografie: Masterphoto