Parkinsonmarkt groot succes

Dinsdag 10 april 2018 organiseerde Carinova Behandelcentrum een Parkinsonmarkt. Dit omdat het behandelteam van Carinova Behandelcentrum 10 jaar is aangesloten bij ParkinsonNet. Dit jubileum is goed gevierd, de fysiotherapeuten, logopedist, diëtist en ergotherapeut hebben bloemen en een felicitatie ontvangen van mevrouw Jorritsma, directeur zorg.

Mevrouw Jorritsma benadrukte trots te zijn dat Carinova Behandelcentrum, met een compleet behandelteam, al 10 jaar aangesloten is bij ParkinsonNet. Mensen met de ziekte van Parkinson ontvangen betere zorg wanneer de behandelaar hierbij is aangesloten. Hiermee draagt Carinova Behandelcentrum bij aan goede zorg voor mensen met Parkinson. Mensen met de ziekte van Parkinson, mantelzorgers en overige belangstellenden hebben de markt bezocht en reageerden enthousiast.

Naast informatie vanuit de verschillende behandelaren van Carinova Behandelcentrum, waren de Parkinson vereniging en de dagbehandeling van de Hartkamp aanwezig. De mensen konden ook een robotrollator uitproberen (de LEA). Deze is ontworpen om patiënten op een veilige manier, meer te laten bewegen.

Het team kijkt terug op een geslaagde middag.